Nyhedsbrev april 2023

Generalforsamling 2023

Vi glæder os til at se jer alle til generalforsamlingen den 27. maj 2023 kl. 10:00. Generalforsamlingen afholdes på Jungshoved skole. Der kommer en separat indbydelse med de relevante dokumenter til brug for generalforsamlingen.

Jubilæumsfest

Det har desværre vist sig, at der er meget lidt interesse for en jubilæumsfest, så vi har i bestyrelsen besluttet at aflyse festen denne sommer. Det vil blive taget op på kommende generalforsamling, hvordan de afsatte penge skal anvendes. 

Lærkevej

Vi har undersøgt mulighederne omkring asfaltering af hoveddelen af Lærkevej og det har vist sig, at vi ikke kan få et reelt tilbud uden først at få vurderet vejkassens tilstand. Det vil vi få gjort i løbet af foråret.  

Dræn

Vi har arbejdet med at få dræn på plads. Det har været nødvendigt med tv-inspektion af drænrør kikkert på enkelte grunde. Vi arbejder videre på en løsning, der ikke belaster den enkelte grundejer så hårdt, og tilsikrer at kvaliteten er på plads. Det vil blive diskuteret til den kommende generalforsamling. 

Badebroen

Vi har modtaget meddelelse om, at badebroen (pontonen) sættes ud den 7. maj kl. 10:00. Vi håber at nogen af grundejerne har mulighed for at hjælpe til. Det er jo en fælles opgave mellem de tilsluttede grundejerforeninger. 

Sprøjtegifte

Vi opfordrer til at minimere brugen af sprøjtegift på grunden af hensyn til grundvand og biodiversitet. Hvis man har mod på at gå lidt længere med at støtte biodiversiteten kan man lade sig inspirere på denne side: https://storymaps.arcgis.com/stories/e004a453599e431ea13aefc13e4da279

Husk at det er helt i orden at indhegne sårbare planter eller bede, så hjortene ikke spiser det hele! 

Trafik

Af hensyn til legende børn, fodgængere, dyr i området, støv og støj vil det være dejligt om vi alle husker, at man maksimalt må køre 30 km/t på Lærkevej og 20 km/t på stikvejene!

Hjemmesiden

Husk at benytte vores hjemmeside: https://fyrgaarden.dk/memberportal/frontpage

Har du forslag til hjemmesiden, så hører vi gerne fra dig.

Vi ønsker jer alle et dejligt forår!


Med venlig hilsen 

Bestyrelsen


Copyright (c) 2023 ForeningLet    kontakt@foreninglet.dk